ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • 1
tzitzikostas

Χαιρετισμός του Προέδρου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε μια εποχή πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και πρωτόγνωρων αλλαγών για τη χώρα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλείται να αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και των υπόλοιπων ευρωπαïκών πόρων, προκειμένου να εξασφαλίσει αναπτυξιακή προοπτική, ευημερία και εξωστρέφεια για τους πολίτες του τόπου μας.

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης, που μπορεί να δώσει πνοή και ελπίδα στις παραγωγικές δυνάμεις της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ο φορέας διαχείρισης των χρηματοδοτήσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων οργανισμών, που συμβάλλει ενεργά στην ταχύτερη δυνατή απορρόφηση και αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων, ώστε να εγγυηθεί την ολοκλήρωση μεγάλων έργων και υποδομών που έχει ανάγκη η Κεντρική Μακεδονία.

Απόλυτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παραμένει η στενή, άρρηκτη συνεργασία με τους ΟΤΑ α΄ βαθμού, ώστε να καταστεί δυνατή η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και να γίνει πράξη η πραγματική αποκέντρωση και η ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι χρέος μας να αναδείξουμε τη δυναμική όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας με στοχευμένες δράσεις, ώστε να μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τα αποτελέσματα μιας περιφερειακής πολιτικής, που χαράσσουμε καθημερινά προς όφελος του πολίτη.

Τελευταία Νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 09:02

Ενημερωτικό δελτίο του έργου CityZen