ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας - Πρόσκληση συμμετοχής στην 4η συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης (Local Stakeholders Group – LSG) του έργου “RUMORE”

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Tο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη 4η συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης (Local Stakeholders GroupLSG) του έργου “RUMORE”  (Αγροτικές-Αστικές Συνεργασίες για την Κινητοποίηση των Περιφερειακών Οικονομιών), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG EUROPE.

 Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο χώρο του  OK ! Thess, Κομοτηνής 2, είσοδος από Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας , την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στις 09.30 π.μ., σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

 Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην online φόρμα εγγραφής την οποία θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://goo.gl/forms/GnNExp6pRozdK3cB3

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και συμμετοχή του φορέα σας στη 4η συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης.

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Agenda συνάντησης...

Πρόσκληση Περιφερειάρχη...

Last modified on Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 14:30