ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Πρόσκληση για συμμετοχή Κοινωνικών Επιχειρήσεων στην Δράση "Βραβεία Αριστείας για την Κοινωνική επιχειρηματικότητα"

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

 Apsfe

Αξιότιμοι Κύριοι/ες,

Στην προσπάθεια τους  να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας -Κ.ΑΛ.Ο- και κατ’ επέκταση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην Δράση των «Βραβείων αριστείας για την Κοινωνική επιχειρηματικότητα’’. Στόχος της Δράσης αυτής είναι η ανάδειξη Επιτυχημένων Κοινωνικών Επιχειρήσεων και η γενικότερη προβολή της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

 Οι κατηγορίες των Βραβείων που θα απονεμηθούν είναι οι εξής:

1.      Επιχειρηματικής υπεροχής, Πρωτοτυπία / καινοτομία, Τρόπος / διαδικασία παροχής υπηρεσιών ή παραγωγής προϊόντων.

2.      Βέλτιστες πρακτικές, Προστασία περιβάλλον, αειφορία και βιώσιμη ανάπτυξη

3.      Εταιρική κοινωνική ευθύνη Εμπλοκή συμμετεχόντων (ή και εταιρικός εθελοντισμός) EKO, AMEA (stakeholder engagement) και ,

4.      Ιδιαίτερη επιτυχία στα οικονομικά αποτελέσματα.

 Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν θα λάβουν δυνατότητα προβολής τους σε ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Καλούμε τις ενδιαφερόμενες Κοινωνικές Επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή και να θέσουν υποψηφιότητα για μία από τις 4 κατηγορίες βραβείων που θα απονείμει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία, συμπληρώνοντας το συνημμένο ερωτηματολόγιο το οποίο θα πρέπει να αποσταλθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.

 Η αξιολόγηση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας. Οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις  που θα βραβευτούν θα πρέπει να παρευρεθούν στην απονομή των βραβείων η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στo email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2310 403004

Last modified on Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:54