ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Το έργο RUMORE #featuredproject του INTERREG EUROPE

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

 

rumore fwto

Το INTERREG EUROPE κάθε μήνα προβάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ένα έργο #featuredproject.

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο RUMORE - Rural-Urban Partnerships Motivating Regional Economies («Αγροτικές – Αστικές Συνεργασίες για την Ενεργοποίηση της Περιφερειακής Οικονομίας») το οποίο προβάλλεται αυτό το μήνα.

Ο γενικός στόχος του έργου RUMORE είναι να βελτιώσει τις πολιτικές στον τομέα των περιφερειακών στρατηγικών καινοτομίας για τη διευκόλυνση της αγροτικής αστικής συνεργασίας και των εταιρικών σχέσεων.

Το εταιρικό σχήμα περιλαμβάνει οκτώ εταίρους από πέντε χώρες με ένα μείγμα περιφερειακών αρχών, έναν συμβουλευτικό επικεφαλής εταίρο και ένα κέντρο επιχειρηματικής ανάπτυξης. Το έργο RUMORE συγκεντρώνει τις λίγες υπάρχουσες προσεγγίσεις για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή εργαλείων πολιτικής για την ενσωματωμένη αστική-επαρχιακή ανάπτυξη στις πολιτικές καινοτομίας. Οι καλές πρακτικές των εταίρων θα διαχέονται και θα αξιολογούνται μέσω διαπεριφερειακών Εκδηλώσεων Εκμάθησης (Learning Events), προσαρμοσμένων στα συγκεκριμένα πλαίσια. Στο πλαίσιο του έργου αναμένεται να βελτιωθούν τα εργαλεία πολιτικής των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

rumor

https://www.facebook.com/interregeurope/photos/a.1483766358568067/2394514914159869/?type=3&theater

 

Last modified on Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 13:29