ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Διαδικτυακή θεματική συζήτηση με θέμα «Πολιτιστικές Διαδρομές»

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019

cultring2018

Στις 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 και 16:30, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή θεματική συζήτηση με θέμα «Πολιτιστικές Διαδρομές», η οποία διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Πολιτικής του προγράμματος Ιnterreg Europe.
Η συζήτηση αποσκοπεί στην ανταλλαγή εμπειριών που αποκομίσθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης έργων του Προγράμματος Interreg Europe που αφορούν στις  πολιτιστικές διαδρομές (υφιστάμενες και νέες) και στη συνεισφορά τους στην τοπική/περιφερειακή ανάπτυξη και στην απασχόληση.
Στη συζήτηση θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές  πολιτιστικών διαδρομών από εκπρόσωπους σχετικών έργων, μεταξύ αυτών και η ελληνική διαδρομή «Οι Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος: ένα δίκτυο προώθησης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς σχετιζόμενης με το κρασί», από την κα Λ.  Τσώλη, Project Manger του έργου Cult-RInG, στο οποίο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος.
Εγγραφές για παρακολούθηση της συζήτησης πραγματοποιούνται στο σύνδεσμο :
https://register.gotowebinar.com/register/8933265190592401419

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε με:
Λαμπρινή Τσώλη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Last modified on Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 14:07