ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Προκηρύξεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για το έργο EnvironmentYou

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

LOGO pta

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την επιστημονική, τεχνική, διοικητική, γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη υλοποίησης του έργου EnvironmentYou τo οποίo συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΤΑ ΚΜ (www.rdfcm.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα http://sites.diavgeia.gov.gr/ptakm τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Η κατάθεση αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Γραφείο 10, 1ος όροφος.

Αιτήσεις που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης ανακοίνωσης αποτελεί η επισυναπτόμενη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Επισυνάπτονται επίσης και τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα.

Πληροφορίες:

Χρυσάνθη Κισκίνη, 2310 403074, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Απόφαση Προέδρου Π.Τ.Α. Κ.Μ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος               

Αίτηση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου

Υπεύθυνη δήλωση

Τρόποι απόδειξης γλωσσομάθειας

Τρόποι απόδειξης Γνώσης Χειρισμού Η/Υ

Αποδεκτοί τίτλοι σπουδών

 

Last modified on Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 10:33