Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού με καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών που ορίζει η διακήρυξη, για την επιλογή οικονομικού φορέα για το έργο «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την Υποστήριξη της Λειτουργίας Παρατηρητηρίου Προσφύγων και Μεταναστών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού με καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών που ορίζει η διακήρυξη, για την επιλογή οικονομικού φορέα για το έργο «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την Υποστήριξη της Λειτουργίας Παρατηρητηρίου Προσφύγων και Μεταναστών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», προϋπολογισμού εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000,00€) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (74.400,00€ με ΦΠΑ) και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής προσφορά.

 Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι προσφορές, θα υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η  διακήρυξη (Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 11-10-2022 και ώρα 15.00) στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ν.4412/2016, ιδίως άρθρα 36 και 37 και την Υπουργική Απόφαση αριθμ. 56902/215 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».

Προσφορές που θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μετά τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα όπως ορίζονται στην διακήρυξη θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), στις 17-10-2022 ημέρα Δευτέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ., η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κείμενων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών, στην αίθουσα συσκέψεων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλίσσης Όλγας 198. Η ελάχιστη προθεσμία παραλαβής των προσφορών ορίζεται σε 15 ημέρες από την επομένη της ημερομηνία καταχώρησης στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. βάσει του άρθρου 121 του Ν. 4412/2016.

Το πλήρες τεύχος της Διακήρυξης καθώς και τα συνημμένα τεύχη θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύληwww.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. καθώς και στην ιστοσελίδα του Π.Τ.Α.Κ.Μ www.rdfcm.gr.

Προκήρυξη (περίληψη της παρούσας διακήρυξης) δημοσιεύεται και στην εφημερίδα «ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ», σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016.

Η προκήρυξη (περίληψη της παρούσας Διακήρυξης) όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, θα αναρτηθεί στον ιστότοπο http://diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης αποτελεί το Τεύχος Διακήρυξης του Διαγωνισμού, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές του Διαγωνισμού.

Το πλήρες τεύχος της Διακήρυξης καθώς και τα συνημμένα τεύχη θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Π.Τ.Α.Κ.Μ www.rdfcm.gr.